wwklogos

WebwinkelKeur - Partner

Sinds april 2016 is de Webwinkel Kamer officieel partner van Stichting WebwinkelKeur.Webwinkel Keur Partner

Stichting WebwinkelKeur is een webwinkel keurmerk die met webwinkels meedenkt. Zo hebben zij hun keurmerk gecombineerd met een klantbeoordelingen systeem.
Door de combinatie van een (juridische) keuring door WebwinkelKeur en beoordelingen door jouw klanten kan door bezoekers een compleet beeld gevormd worden over de betrouwbaarheid van je webwinkel. Dit verhoogt het vertrouwen in jouw webwinkel en daarmee, niet onbelangrijk, de omzet.
WebwinkelKeur biedt dit complete pakket, het keurmerk inclusief de klantbeoordelingen tool, aan voor slechts €8,95 euro per maand.
Meer keurmerk voor minder noemen ze dat.

Juridische zekerheid
Veel webwinkeliers denken dat hun webwinkel aan alle wettelijke eisen en regels voldoet. Toch zijn er vaak nog verbeterpunten. Voordat jouw webwinkel wordt toegelaten tot WebwinkelKeur wordt deze gekeurd en gescreend door WebwinkelKeur. Dit zorgt niet alleen voor zekerheid voor je klanten, maar ook voor jou als webwinkelier.

Klantbeoordelingen
Echte klantbeoordelingen verhogen het vertrouwen in je webwinkel. WebwinkelKeur biedt een complete tool waarbij je je klanten pro-actief en automatisch kunt uitnodigen tot het delen van hun klantervaring. Deze ervaringen kun je vervolgens met een widget weergeven op je eigen webwinkel.
Ben je bang voor negatieve ervaringen? Dat is niet nodig. WebwinkelKeur plaatst negatieve ervaringen 14 dagen in quarantaine zodat je contact met de klant kunt opnemen. Ook controleren zij de teksten om onterechte ervaringen te voorkomen.

Geschillen?
Zelfs de beste webwinkel heeft wel eens een ontevreden klant. Kom je er samen met de klant niet uit, dan kun je verwijzen naar de onafhankelijke bemiddeling door Stichting WebwinkelKeur. Hiermee voorkom je een langdurende welles/nietes discussie met je klant.

Unieke mogelijkheden
Het systeem van WebwinkelKeur heeft diverse innovatieve mogelijkheden. Zo is het mogelijk om het keurmerk inclusief klantervaringen compleet te integreren binnen je eigen webwinkel. Middels een javascript integratie kan de klant zijn ervaring plaatsen zonder de webwinkel te verlaten. Dit werkt niet alleen erg fijn, maar zorgt er ook voor dat klant de webwinkel opnieuw bezoekt.
Bent je geïnteresseerd of wil je je aanmelden? Voor meer informatie kun je kijken op https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/.

Afdrukken E-mail